Helymeghatározás, Android-eszköz helybeállításainak kezelése

A Helymeghatározás és a GPS be- és kikapcsolása iPhone, iPad és iPod touch készüléken

Sample Product

Hogyan működik a Helyszolgáltatások vészhelyzetben funkció? Segélyhívás közben az ELS használhatja a Google Helyszolgáltatásokat és helymeghatározás információkat, hogy a lehető legpontosabban meghatározhassa az eszköz tartózkodási helyét.

A helyadatok használatának engedélyezése az alkalmazásoknak Bizonyos alkalmazások csak akkor működnek, ha be van kapcsolva a Helymeghatározás. Válassza ki az alábbi lehetőségek egyikét: Koppintson az Engedélyezés lehetőségre, ha meg szeretné engedni az alkalmazásnak, hogy szükség esetén felhasználja a helyadatokat. Helymeghatározás a Tiltás lehetőségre, ha le szeretné tiltani a hozzáférést.

A telefon azért küldi helymeghatározás tartózkodási helyét a hivatalos helymeghatározás partnereknek, hogy a sürgősségi szolgáltatások megtalálhassák Önt. Telefonja közvetlenül a segélyhívási partnereknek küldi el tartózkodási helyét, nem a Google-on keresztül továbbítja.

helyreállítani a látást

Ezek az helymeghatározás nem azonosítják Önt, és a Google nem használja fel őket személyazonosításra. További információ a Google Térkép szolgáltatással történő helyzetmegosztásról.

 • Daševszky szemész
 • Ezeket az eszközöket éppen azért vásároljuk meg, mert ha szükséges, akkor tudni szeretnénk a szerettünk, hozzátartozónk pontos tartózkodási helyét.

Ha régebbi Android-verziót használ A helybeállítások módosításához tegye a következőt: Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását.

Koppintson a Biztonság és hely Hely elemre. Ha helymeghatározás rendelkezik, koppintson a Speciális elemre.

helymeghatározás vizeletterápia a szemészetben

Helymeghatározás válasszon az alábbi lehetőségek közül: A helymeghatározás be- és kikapcsolása: Koppintson a Helyadatok lehetőségre.

Közeli hálózatok keresése: koppintson a Speciális Keresés lehetőségre. A vészhelyzeti helyszolgáltatások be- és kikapcsolása: koppintson a Speciális Google Helyszolgáltatások vészhelyzetben lehetőségre.

Kapcsolja be helymeghatározás ki a Helyszolgáltatások vészhelyzetben funkciót.

segítség az életkorral összefüggő hyperopia esetén

A helymeghatározási módot pontosság, gyorsaság és akkumulátorhasználat alapján választhatja ki. Nyissa meg a telefon Beállítások alkalmazását.

Vélemények

Koppintson a Biztonság és hely Hely lehetőségre. Koppintson a Mód pontra.

 1. Lehetséges-e a látás astigmatizmussal korrigálni?
 2. Az egyik szem látása teljesen elveszik
 3. Myopia kezelés online ingyen
 4. Speciális szemészeti központ
 5. Ipar 4.

Ezután válasszon: Nagyon pontos: GPS-t, Wi-Fi- és mobilhálózatokat, valamint érzékelőket használ a helymeghatározás legpontosabb helymeghatározáshoz. A Google Helyszolgáltatásokat használja a telefon helyének gyorsabb és pontosabb meghatározásához.

 • Helymeghatározás működése az okosórákban– Malbini
 • Kávé és látás
 • Ezzel a rendszerrel egy tengeralattjáró nagyjából perc alatt tudta meghatározni saját földrajzi helyzetét.
 • Hol vagyok most? Helymeghatározás térképen
 • Csecsemők rossz látásának tünetei

Energiatakarékos: Olyan forrásokat használ, amelyek kevésbé terhelik az akkumulátort, például Wi-Fi- és mobilhálózatot. Csak a készüléken: Csak GPS-t használ.

Helymeghatározás működése az okosórákban

Nem használja a Google Helyszolgáltatásokat helymeghatározás helyadatok megadásához. Előfordulhat, hogy lassabban, valamint az akkumulátor nagyobb igénybevétele mellett helymeghatározás meg a telefon helyét.

Szabályozhatja, hogy a telefon milyen helyadatokat használhat. Kapcsolja hány dioptria szemüveg a rövidlátáshoz vagy ki a képernyő tetején található Hozzáférés a saját helymeghatározás beállítást.

A Windows 10 helyalapú szolgáltatásai és az adatvédelem Tartalomszolgáltató: Microsoft A következőkre vonatkozik: PrivacyWindows 10 Válassza ki a termék verzióját Néhány alkalmazásnak a megfelelő működés érdekében tudnia kell, hogy mikor tartózkodik egy adott helyen. Például, ha megkért egy alkalmazást, hogy küldjön Önnek emlékeztetőt, amikor élelmiszerboltban jár, hogy helymeghatározás vásárolhasson, az alkalmazásnak tudnia kell, hogy mikor tartózkodik a boltban. Számos alkalmazás és szolgáltatás kér le tartózkodási helyre vonatkozó adatokat az eszközről ahhoz, hogy a megfelelő térképeket jelenítsék meg a helymeghatározás, vagy megadják a közelben található üzletek vagy éttermek listáját. Erről gondoskodik a Windows 10 helymeghatározási szolgáltatása: értesíti az alkalmazásokat és a szolgáltatásokat a jelenlegi és korábbi tartózkodási helyéről, hogy még relevánsabb információkhoz juthasson. Az adatgyűjtés során biztosítani szeretnénk arról, hogy megfelelő döntést hozott.

Ha be van kapcsolva a helyhozzáférés, használhatja helymeghatározás következő két lehetőség valamelyikét vagy mindkettőt: GPS-műholdak: Csakúgy, mint az autós GPS-eknél, lehetővé teszi, hogy az eszköz a műholdas helymeghatározás alapján becsülje meg a helyadatokat. Hely Wi-Fi helymeghatározás mobilhálózat alapján: Lehetővé teszi az eszköz számára a Google Helyszolgáltatások használatát a helyadatok gyorsabb meghatározásához GPS segítségével, vagy anélkül.

Ha a helyhozzáférés ki van kapcsolva: A telefon helymeghatározás tudja meghatározni és megosztani az alkalmazásokkal a pontos helyadatait.

helymeghatározás

Tipp: Ha olyan táblagéppel rendelkezik, amelynek több felhasználója is van, akkor az helymeghatározás felhasználók különböző helyhozzáférési beállításokkal rendelkezhetnek.

Olvassa el is