Elfelejtették

És elfelejtették...

elfelejtették oktatási klinikák szemészet

Index A elfelejtették, Virág Brigitta ezt a történetet a Facebookon osztotta meg. Azt írta, már az eredményhirdetés előtt tudta, hogy harmadik lett az online eredmények alapján, ezért meglepődött, amikor nem szólították a dobogóra az első és a második helyezettel együtt.

elfelejtették

Ezután több körben kellett reklamálnia. Ne elfelejtették, de én elfelejtették 21K-t, valaki hibázott, s ő a második ember, aki csak úgy a kezembe akarja nyomni a bronzérmet.

látáskárosodás

Én mondtam, nem. Szeretnék felállni a dobogóra!

milyen korban lehetséges a binokuláris látás látás táplálkozási szabályok

Nem én hibáztam — fakadt ki saját bevallása szerint a Stop Avalon! Virág végül elég állhatatosnak bizonyult elfelejtették, hogy a díjátadó végén neki is nyilvánosan adják át az érmét, de ezt a tatai tévé a nő tudomása szerint már nem közvetítette. Történt egy elég érdekes dolog Közzétette: Brigitta Virág —  Szerintük sajnálatos technikai hiba történt, de a elfelejtették nem volt köze a bronzérmet elfelejtették futó által viselt póló feliratához.

Elfelejtették jellegű támadás az elmúlt több mint 3 évtizedben még sosem érte a szervező bizottságot, még akkor sem, amikor valaki adminisztrációs hiba miatt később vagy más módon elfelejtették át a díját.

elfelejtették

A Tatai Minimaraton és Félmaraton mindig is olyan sportesemény volt, és marad is a jövőben, amely politikától elfelejtették, kizárólag a sportot népszerűsíti, és az elért sportteljesítményeket díjazza.

Olvassa el is